Post by abforworddesra on Mar 7, 2022 8:44:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar qiymətli daşları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Artıq 9 ildir ki, oynayıram və mən ən yaxşı agar.io-nu sevirəm... ur agar.io split run yaşayış ehtiyacları üçün ən yaxşı şey
Bu oyunu sevirəm, amma çoxlu fırıldaqçılar və bunun heç bir əks-sədası yoxdur... Bu oyunu idarə etmək və idarəçilərə ehtiyac var. Bəlkə daim qidalanaraq oyunu pozan fırıldaqçılara qadağa qoyulsun?
Reklamlar həqiqətən zəhlətökəndir, hətta reklamları atlaya bilmir və bu oyun qəzəbin tərifidir, yəqin ki, insanların çoxu bu oyunu belə oynamır, çünki çoxlu cəhdlər var. Mən işdən çıxdım, mənim toplarımı, yaradıcını və bütün komanda tərtibatçılarınızı yeyirəm.
Köhnə hesabıma daxil olmaq istəyirəm, amma Facebook üçün deyir ki, mən artıq daxil olmuşam və davam et düyməsini kliklədikdə, heç bir irəliləyiş olmadan məni başqa hesaba aparır və “Ləğv et” düyməsini kliklədikdə, məni oyuna qaytarır.
Ela oyundu
sadəcə vaxt keçmək üçün
Mən oyunu sevdim, lakin bu oyundakı insanlar və oyunçular o qədər zəhərlidirlər, xüsusən də modlarla dost olanlar, heç bir şey olmamasını bildirsək belə, bizi qadağan etməklə hədələyirlər və bu məni çox əsəbiləşdirir.
Nebulous.io Actie zwi
Mən onu beş ulduzla qiymətləndirmədim, çünki üçbucağı içərisində gözü olan kiminsə istifadə etdiyini görəndə mən bunu bəyənirəm, bilmirəm niyə bəyənmirəm amma zəhmət olmasa çıxarın
yaxşı oyun google pixel 4xl-də çox çökür
Bu köhnə telefonlar üçün yaxşı tövsiyədir və həqiqətən əladır
Nebulous.io Action mbau
Çox qəsəng oyundur lvl 231
Əladır, amma geridə qalanda həqiqətən bezdirici olur, əmin deyiləm ki, bu oyundur, yoxsa internetimdir. İnternetim 7mbps-11mbps olduğuna görə əmin deyiləm..
bu, həqiqətən çətindir, amma indra böyük olmaq istəyirsənsə, qalib gəlmək üçün onun pyesi, insanların arxanca dalması o qədər zəhlətökəndir ki, ən böyük insan həmişə hədəfə alınır, bu, haqsızlıqdır.
Efso
Kişilər 70-ci levelem
ya qızdırır adamı
Superdi. İnternetsizdə oynamaq olur
Oyununuz əyləncəlidir, lakin moderatorlarınız öz səlahiyyətlərindən tamamilə sui-istifadə edir və çox vaxt kömək etmirlər. E-poçtlara çətinliklə cavab verirsiniz. Məni təəccübləndirdim ki, siz cəmiyyətlə ümumiyyətlə əlaqə saxlamamısınız, çünki oyununuzu məşhur etdik. Cəmiyyətinizin qayğısına qalmalısınız.
YALANLAR. Sizə tərəqqi saxlamaq üçün sorage girişinə ehtiyacınız yoxdur və siz deməzdən əvvəl mən kodlaşdırmanı başa düşmürəm (ifritə yarı doğrudur), onda digər oyunlar yaddaşa giriş tələb etmədən tərəqqini necə saxlayır? oyun artıq yaddaşa giriş tələb etmədən öz qovluğunda/kataloqunda fayl yaza bilir və mənim digər fayllarıma/qovluqlarıma daxil olmağa ehtiyac yoxdur
Yaxşi oyundur boşvaxtinizda eləbelə girib oynamaq olar amama biraz oynadiqdan sora sixilirsan.
Fak
Çox gözəl
Nebulous.io Δράση pnav
Nebulous.io Veiksmas jcf
Sadəcə 3 həftə oynasam belə, həqiqətən əladır, onun kiçik problemləri var, ona görə də daha yaxşı olmasını arzulayıram😀
darıxdığınız zaman əyləncəlidir, amma bəzən oynadığım zaman səhvlər çıxır və gözlənilmədən ölürəm yalnız darıxdığım zaman oynayıram, amma bu oyunu almağı məsləhət görmürəm
Pis deyil, amma kifayət deyil.
Nebulous.io Akcijske igre vat
Tətbiq android 8.0-da oneplus 3-də çökməyə davam edir
Oyundakı qüsurları bir müddət sonra düzəltməlisən, niyə qara dəriyə çevrilir?
Ffffff ccccc kkkk ssasa llllssssiiiii
Əla oyundu. Əla
Aliens Drive Me Crazy Azione igwn
Bu ne belə? Hesabıma bi kaç həftədir girmirdim. İndi girmeye çalıştım ama almıyo. Səhv veriyor. Digər oyunçuları görə bilirim ama onun xaricində heç bir şey yapmıyo. Sohbete bil almıyo
Oyunun ortasında ekranın kilidini açmaq üçün niyə sürükləmək lazımdır? Rəqabətli oynamaq mümkün deyil.