Post by abforworddesra on Mar 7, 2022 8:54:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shelter Zero: IDLE Angel Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shelter Zero: IDLE Angel Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ Shelter Zero: IDLE Angel Saga 2022 version ▞▞▞
Godīgi sakot, tas ir diezgan labs un aizraujošs, kā es cerēju. Ir dažas kļūdas (bet kas tā par spēli bez kļūdām). Es gribētu, lai būtu vairāk balss aktieru vai animāciju, taču būt F2P ir pilnīgi dzīvotspējīgs. Māksla izskatās lieliski, animācija ir salīdzinoši gluda, un es ieteiktu to izmēģināt. Neklausieties arī to 1 zvaigznes apskatu ar lielajiem burtiem, iespējams, tas ir tikai bērns, kuram nav pacietības, tāpēc viņš ne par ko sūdzas.
Spēle avarēja varoņu atlases ekrānā pēc pirmās cīņas. Esmu pārliecināts, ka tā ir jauka spēle, bet diemžēl es to nespēlēšu šajā ierīcē. (Varbūt citreiz) NEKO izstrādātāji nav izdarījuši nepareizi...
Izskatījās interesanti, bet kā liecina nosaukums. DĪKŠGAITA
grafika un rakstzīmju dizains ir lieliski... kas attiecas uz spēli, tas ir tikai par visu, sākot no jauninājumiem un beidzot ar ko citu. tā ir tukšgaitas spēle... neko daudz nevar gaidīt. kāds vēl ir iestrēdzis lvl 12-6 nedēļām? būtībā katrs var beigt spēlēt, kad sasniedz lvl 12-6. jūs nevarat to izturēt neatkarīgi no tā, cik daudz jūs jaunināt. tāpēc es beigšu spēlēt. Paldies
Laba spēle
Tas ir pelnījis augstāku novērtējumu!
Shelter Zero: IDLE Angel Saga भूमिका निभाना pclj
GODĪGI, neskatoties uz visiem zemajiem komentāriem par spēli (kas patiešām ir pārāk dīkstāve, jo jūs domāsit tikai par apakšieroču piesitienu laiku un atbalsta prasmju secības izlemšanu), MUSIC ir glorius kā āķis, grafiskais stils un Waifus. ir burvīgi, ulti prasmju animācija laba. BET TAS NAV LIETAS Ir viena lieta, kas niez manā sirdī, līdz es sasniedzu spēles atinstalēšanas lūzuma punktu. Trūkst viena liktenīgā "Atkarību izraisošā reptitīva" elementa, -Balss aktieri-!!! Jā, waifu bez balss.
P2W, VIP pievienots pārāk daudz QoL lietu, ko ir diezgan grūti paaugstināt bez tēriņiem.
Pat nevar atvērt. Jā, mans tālrunis ir iesakņojies. Nē, es to neatcelšu tikai jums.
IZLAIDIET ŠO SPĒLI. Pārāk daudz problēmu kopēšanas kaķu spēlei. Notikumi tiks atiestatīti gandrīz katru reizi, kad es pieteicos spēlē, tāpēc nav iespējams kaut ko virzīties uz priekšu.
Ball Blast Arkade jaw
Slikta optimizācija
Eh
Labākā spēle jebkad, dotu tai 5*, ja 5* operatora iegūšanas likmes būtu augstākas, arī vairāk skinu eņģeļiem, āda viņiem ir pārāk novecojusi
Es saistīju savu spēli, izmantojot Facebook, un vairs nevaru tajā pieteikties. Es pastāvīgi saņemu kļūdas, kad mēģinu.
Apmācībai vienkārši nav jēgas, un pēc tam jūs iemetat bezgalīgā cīņā un atstājat jūs tur. Nav paskaidrojuma par to, ko dara kāda no pogām kaujas laikā, man nav ne jausmas, vai varu pārslēgt aktīvos varoņus cīņā. Pēc tam, kad es atkāpos un apskatījos izvēlnēs, godīgi sakot, nešķita, ka spēlei būtu dziļums vai unikalitāte. Grafika arī nav lieliska, salīdzinot ar daudzām citām mobilajām spēlēm, kuras esmu spēlējis.
Tikko pabeigta 6. nodaļa, un līdz šim ir jautri. Jauninājumi tagad kļūst dārgāki, tāpēc tagad ir jāspēlē gaidīšanas spēle. Es vēlos, lai pēc katras nodaļas pabeigšanas būtu automātiska nodaļas virzīšana. Ja neskaita ievadu, es nezinu, par ko ir stāsts. Man patīk varoņi un kopējais dizains, es vēlos, lai modeļiem būtu nedaudz vairāk ēnojuma vai vēl vairāk detaļu. Es vēlos, lai es varētu arī uzlabot savu eņģeli.
Šī spēle ir lieliska, taču tai tiešām ir vajadzīga liela optimizācija, šīs spēles līdzekļi ir tik smagi vai grūti renderējami, taču šķiet, ka spēlei ir grūti darboties vienmērīgi, manuprāt, devz jau zina šo problēmu, bet izvēlējās to nedarīt. samierinies ar to.Diemžēl šī ir gluži kā cita dīkstāves spēle, taču ar labu spēles grafiku un mākslu, VIP funkcijas padara spēli mazāk jautru, un arī tad, ja spēle ir ieguvusi tēlu balsi, tā būs lielisks pieskāriens spēlei.
maksā, lai uzvarētu..ļoti negodīgi, un pvp ir TRASH
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Szerepjátékok srv
iestrēdzis pie atvēršanas ekrāna, jau redzēju spēli no youtube, bet es nevaru to spēlēt.
Spēle ir buggy
Kāpēc mums ir jāiegādājas spēlējamie varoņi... Vismaz jāpievieno daži spēlējamie varoņi, kurus mēs varam iegādāties spēles valūtā.
Esmu bijis iestrēdzis rakstzīmju atlasē, es mēģināju pārinstalēt spēli, bet bez rezultātiem.
Spēle ir atkritumi, piemēram, kāda velna pēc es to spēlēju burtiski, jo NEKAS NEKĀDĀS TIK DAUDZ TO TRŪK NEVIENAS BALSS, NAV STĀSTU, MĒS ĪSTĀM NESAŅEMAM PAMĀCĪBU MĒS SĀKAM TUR CĪŅA IZSLĒDZIES, MAINĪT VARĒTUS, VAI MĒS NEVARAM TĒRĒT NEKAS 2 MUMS PALĪDZĒJA, VARĒTĀJI NAV TIK LIELISKI PIRMS 5 LĪDZ 10 GADIEM GRAFIKA TAS IR DAŽĪGAS RĀDE SPĒLES NOSAUKUMA NOSAUKUMĀ, TĀ NE IR TĀ, KĀ PAT SPĒLĒJOTIES SKATĪJOTĀS ANIMES FILMU, VAIRĀK SKATĪJOTIES ANIMĒ FILMU, VAIRĀK SKATĪJOTIES SKATĪJOTIES GADIJU GADIEM. TRŪKST VISU SLABI IZVEIDOTĀ....NESPĒLĒT
Es spēlēju šo spēli jau kādu laiku, kaut kad būtu vairāk iespēju uzlabot varoņus. Man labs 4
Lieliski, saglabājiet to, lai saņemtu atjauninājumus
crash pēc 1 min, arī spēle izskatās pikseļi, izšķirtspēja ļoti zema
Laba spēle, lai nogalinātu laiku. Tomēr neieguldīs. Sistēma ir veidota naudas sagrābšanai
Jauka koncepcija, taču tā kļūst mazliet piemīlīga, jo kaujā vienmēr esat viens un tas pats raksturs. Lai atbloķētu citus, jums par tiem ir jāmaksā. Esiet daudz labāks, ja varētu kaujā ievest komandierus un cīnīties ar viņiem, nevis tikai atbalstīties un uz ekrāna mirgot viņu attēlu. Ja viņi veica šīs izmaiņas, es deffo instalēšu vēlreiz.
Mākslas un rakstura dizains ir labs, taču spēle ir garlaicīga pat tukšgaitā. Varbūt likt mums spēlēt šaušanas lomu, nevis tikai skatīties
Eh, labi, vajag strādāt
Tas ir lieliski 😊😍😊😍
♥️♥️♥️♥️♥️♥️💞💞💞💞💞💞
Izvēlieties manu sākuma eņģeli, spēlējiet un pēc tam skatiet eņģeļu cilni pēc apmācības pabeigšanas. Pērciet eņģeli par x naudas summu VISIEM viņi bloķēja eņģeli PAYWALL (nevis Gacha vienībā, 3 no kurām jūs izvēlaties vienu spēles sākumā un Vēl 2 vēlāk spēlē).Ja es redzu kaut ko līdzīgu rakstzīmei vai standarta funkcijai, kas ir bloķēta PAYWALL, kas man ir liels NĒ, es dažreiz tērēju galvenokārt ikmēneša karšu / caurlaides lietās. Labi, es esmu ārā, un efekts ir diezgan kaitinošs, es saku, ka pārāk daudz efekta
Ja es nevaru izvēlēties eņģeli, lūdzu, novērsiet problēmu, jo tas neļaus man to atskaņot. Tad droši vien 5 zvaigznes.
Sveiki, ceru, ka šodien visiem ir lieliska diena. ÷) Plusi: Skaista māksla Mīnusi Spēle ir slikta. Jābūt VIP lv3 2x Nevis automātiska cīņa. Es ceru, ka izstrādātāji turpinās izjaukt šo spēli, jo atšķirībā no citām spēlēm tai ir lieliskas spēles potenciāls.
Vienkāršāk sakot, šī spēle nepārkāpj stereotipu par "dīkstāves RPG".
Biksīšu šāviens
Labāka spēle nekā gaidīts. Nepieciešama stratēģija, lai apstrādātu pvp.
korejiešu, piemēram, manhwa grafika. dīkstāves spēle, kas lielāko daļu laika paliek dīkstāvē. nav īsti lietotājam draudzīgs interfeiss.
Es lejupielādēju šo spēli, lai mēģinātu, bet es to atinstalēju minūti vēlāk pirms tam, kad es saņēmu klausuli "Angel Select" sākumā. Diemžēl šī spēle izskatās forša
Man patīk šī spēle, un viss notiek labi... izņemot šodienu, spēle netiek ielādēta, un es nezinu, kāpēc. Vai varat, lūdzu, novērst problēmu.
Viņi vienkārši noņem sliktu atsauksmi. Es tikai teikšu, ka izstrādātājs baidījās no atskaņotāja pārskatīšanas, tāpēc viņi sāka to dzēst
Garlaicīgi jau pēc 20 minūtēm. Līdzīgi kā Destiny Child.
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Vaidmenų žaid. eqc
Ļoti mīlu šo spēli. Laba grafika, jauns stils, ... Bet dažreiz ilgstoša ielāde, jāuzlabo spēles veiktspēja.
Es uz dažām minūtēm esmu iestrēdzis pieteikšanās ekrānā, KĀPĒC!?
Atinstalējiet pēc 2 minūtēm
Pamata gacha spēle ar jaukiem/skaistajiem tēliem, ko kolekcionēt. Tomēr spēle ir pārāk rupja, ar saturu, kurā tiek meklēta balva, un notikumi/saturs, kas ir gandrīz nekas, kas pēc kāda laika nogalina noskaņojumu. 7/10
Spēle netiek ielādēta. Atveriet lietotni, un tā vienkārši atrodas ielādes ekrānā.