Post by abforworddesra on Mar 7, 2022 9:00:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gramatyka rosyjska ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gramatyka rosyjska IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Gramatyka rosyjska 2022 version ▞▞▞
寶石塊狀拼圖 解謎 bwdt
Bez gramatyki nigdy nie można mówić poprawnie w języku. Oto gramatyka wymagana.
Krótki i prosty w użyciu
Russian grammar શિક્ષણ lso
Fajny
Świetna praca wykonana przez programistę, chciałbym, aby dodali więcej ćwiczeń .... ❤
Jak dotąd jest niesamowity! Tak łatwy w użyciu, że absolutnie go uwielbiam! Tak trzymaj
Wygląda na dobrą aplikację, ale nie dla początkujących. Frazy są na razie nad moją głową.
Najlepiej… nie marnować czasu z tym… wielkie dzięki
Z łatwością najlepsza aplikacja do ćwiczeń. Tak dobrze, że kupiłem pełną wersję. Uwielbiam nowe aktualizacje aplikacji. 1 prośba, czy możemy dodać ćwiczenie przypadków zaimków? To by było wspaniałe.
Świetna aplikacja do ćwiczenia rosyjskich przypadków!
dobre wyjaśnienie spraw, oby tak dalej. Czekamy na więcej
prosty, skuteczny, minimalny. zero reklam
Russian grammar Vzdelávanie rgng
Dobra aplikacja bez dodatków - po prostu dobre ćwiczenia i ciężka praca, aby nauczyć się rosyjskiego!
Prosty i użyteczny
cześć, czy możesz dodać dźwięk, aby nauczyć się słów? 😊.
Dość trudne dla początkujących, że nie ma nic po rosyjsku
Oczywiście nie możesz odpowiedzieć na pytanie, gdy podane możliwe odpowiedzi są „puste”. Dlatego nie możesz ukończyć testu. Szkoda, bo uważam, że aplikacja jest dobra
Niesamowita aplikacja 😊 🇷🇺❤️
Najlepsza aplikacja, bardzo łatwa do nauczenia. Proszę dodać Gramatykę dotyczącą czasowników w przyszłości, to bardzo trudna część w języku rosyjskim. Dziękuję Ci za wszystko.
Świetna aplikacja do ćwiczenia odmian liczby pojedynczej, mnogiej i przymiotników
Świetny, prosty interfejs z ćwiczeniami, które wyraźnie odzwierciedlają lekcje. 😄.
Niezwykle przydatna aplikacja do przeglądu rosyjskich spraw! Gorąco polecam!
Świetny!
Drogi programiście, Twoja aplikacja jest wspaniała, dołącz więcej lekcji gramatycznych, takich jak czasowniki, aby być najlepszym na całym świecie
Jestem bardzo zadowolony z nowej aktualizacji.. Trochę mniej o reklamach, ale rozumiem.. Będę pełny dostęp, kiedy tylko będę mógł. Doceniam wykonaną pracę i czekam na więcej, jesteś jednym z najlepszych jeszcze niezbyt popularna aplikacja do rosyjskiej gramatyki. Nadążać.!
Russian grammar Vzdelávanie dnx
Russian grammar கல்வி nwq
To jest naprawdę dobre ! Chociaż położenie nacisku na słowa bardzo pomogłoby w ćwiczeniu prawidłowej wymowy.
Czekam na najnowsze aktualizacje materiałów gramatycznych. Podoba mi się, ponieważ ta aplikacja jest bardzo łatwa do zrozumienia.